Paket från Helhetshälsa

Posted in Hälsa

Äntligen sitter jag på tåget med destination Östersund. Höll nämligen för bara ett par minuter sedan på att bli tokfnos på precis alla och hela världen. Jag hade nämligen glömt att hämta ut biljetten min. Men nu är det gjort och jag hann!

Det blir en snabb visit här för lite jobb innan jag, redan imorgon vänder kurs mot Gävle.  För att sedan, återigen åka till Östersund.

Jajaja.. fram och tillbaka. Hela tiden! Vilket är roligt- men har tagit en ordentlig tankeställare kring hurvida jag borde ”skära av” någonting från min hysteriska agenda. Men vi får se… måste prioritera rätt!

…Och ja guys! Fick ett paket från gulligaste Helhetshälsa. Med i paketet fanns tillskottet ”nybalans” samt en generös påse med veteprotein. Något som jag är HEMSKT NYFIKEN på att testa baka med, tihihi. TACK!

20160929_170456 20160929_170315

Ha det fint alla där ute.

Kram, Petra.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.