Helhetshälsa

Posted in Okategoriserade

20170809_121130God dag mina vänner,

Så jag får ofta frågor kring min kost, vilka tillskott jag tar och så vidare. Därför passar det ypperligt för mig att stoltsera upp mitt paket från Helhetshälsa! Nej, jag har inte fått ekonomisk ersättning för att dela med mig av detta utan gör istället ett aktivt val att visa upp just dem då det genuint är mitt självklara val av tillskott. Som vegan bör man se till att ta B12. That’s about it då allt annat finns det gott om i vegetabilier. Men hur som helst tar jag också järn just because att jag försöker att äta inte bara en helvegetarisk utan också en så oprocesserad kost som möjligt. Det vill säga ren, levande mat. Helst otillagad. Bladspenat är såklart ett definitivt alternativ men då Helhetshälsa ändå har järntillskott och helt enkelt är bäst så kör jag på även det! 20170809_121238Varför är dem så bäst då? Tänker ni nu. Ja, förutom att de har sin produktion här i Sverige och på så vis är bättre för miljön är de också helt vegetabiliska samt undviker alla former av smörjningsmedel till då de kapslar tillskotten.

Men det absolut mest fördelaktiga är att kommunikationen mellan dem som säljare och mig som konsument fungerar så otroligt bra. De är ”nära”, kommer med bra och snabba svar på diverse frågor, har snabba leveranser och det känns som om att jag är bekant med dem som arbetar där trots att vi aldrig tidigare ens talats vid över telefon. Tryggt, förtroendeingivande och lyhört. Kanon!

Beställningar kan man göra lite var som online men även via deras hemsida här!20170809_121217

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.